Ezek lennének most a legnépszerűbb férfi frizurák?

Gyakori kérdésként merülhet fel egy férfiban, hogy milyen módon érheti el a legjobb hatást a megjelenésében? Tény, hogy ez egy nagyon komplex kérdés és bármilyen meglepő, nemcsak a látszatra kell adni. Az embernek megvan a sajátos kisugárzása, ami már önmagában előrevetíti a karakterének az egyedi jellemvonásait. Ehhez még hozzátársul a műveltség is, ugyanis hiába az elragadó külső, ha a modor nem passzol hozzá. Ha szeretnéd tudni, hogy milyen vonalon érdemes elindulnod, akkor megmutatjuk!

Most különösen közkedveltté váltak ezek a hajstílusok a férfiaknál (forrás: gcutzbarbershop.hu). Csak néhány változat a példa kedvéért. High & Tight – A rövid és formás, Spiky – A felfelé állított / tépett, Comb over – Az oldalra fésült, Crop – A jófiús természetes és ott van még a Manbun – A férfikonty. De ez még nem a teljes lista, azért kell ellátogatnod az oldalunkra. Ha már itt jársz, akkor ismerd meg barbereinket, akik a hajad mellett, a szakálladdal is elbánnak.

Garantáltan úgy lövik be a séródat, ahogyan szeretnéd, de bátran támaszkodhatsz a sokéves szakmai tapasztalatukra, amennyiben kétségeid merülnének fel. Valóban nem érdemes elkapkodni a kiválasztást, ugyanis, amint már említettük, a teljes összkép nemcsak kívülről, hanem belülről is fakad. Az ember nem egy bábu, amit bármibe fel lehet öltöztetni, hiszen az évek során gyűjtött élettapasztalatok meghatároznak, formálnak mindenkit. A stílusváltás ugyanakkor egy teljesen más dolog.

Vannak, akik bizonyos idő után egy komolyabb életmódváltáson esnek keresztül és úgy érzik, ehhez mérten nemcsak a gondolkodásukon, hanem a külsejükön is muszáj alakítsanak. Ha ledobsz pár kilót, akkor ahhoz módosítható a frizura és szakáll is. A megszokott jófiúsból, bátran áttérhetsz a rövid és formás változatra vagy a lázadóra, de a döntésnek belülről kell jönnie. Mindenesetre az Erzsébet körút 16 alatti G-cutz szalonban garantáltan profin fognak bánni a hajkoronáddal. Egyedi miliővel rendelkezik a helyiség, amit a fiúk gyakorlott tapasztalata tesz egésszé. Egy valódi élmény lesz ide betérned.