Esőponcsóval minden időben

A szülők mindig figyelnek arra, hogy a kicsik az aktuális időjárási viszonyoknak megfelelően legyenek felöltöztetve. A zordabb időben sem kell a lakásban maradni, hiszen erre való az esőponcsó.

Az esőtől, hidegtől, széltől általában csak a szülők rettennek meg, a gyerekeknek ilyenkor is kedvük van a sétáláshoz, kinti tevékenységekhez. Az oviba vagy más helyekre sem csak mindig ideális időben lehet eljutni, olykor muszáj az esőben is útnak indulni. Nem kell ilyenkor sem megijedni, ha kéznél van egy pár gumicsizma, esőkabát vagy pedig esőponcsó. Ha ezeket ráadásul még a lurkó egyik kedvenc mesehőse is díszíti, akkor igazi buli lesz a nedves időben való bandukolás. A lyamar.hu webáruházban a legmenőbb mesehősökkel ellátott változatok várják a kis örökmozgókat.

Az esőponcsó nemcsak mutatós, de roppant praktikus tartozék, mivel igen gyorsan le és fel lehet venni. A 100% PVC ruhadarab tisztítása és szárítása gyerekjáték, tehát minden szempontból ideális választás az esős napokra, kirándulásra, oviba, iskolába is.