eSmart – A bölcs döntés

Bár rengetegen kedvelik a különféle kütyüket az okosórák mégis megosztják a tömegeket. Vannak, akik rajonganak az okos vekkerekért, míg mások nem értik mit lehet szeretni ezekben és csak felesleges pluszként tekintenek rá.

Az esmart.hu kínálata igen széles az okosórák tekintetében, hiszen ezek valóban megkönnyíthetik azok életét, akik például aktív életmódot élnek és bizonyos helyzetekben nem tehetik meg, hogy előkapják a telefonjukat.

A kamera, a zenelejátszó, a hívások fogadása, az ébresztő beállítása és ezen kívül sok más funkció elérhetőnek számít a csuklónkra csatolt apró kütyün keresztül. Tulajdonképpen egyfajta távirányítóként is tekinthetünk rá, mivel folyamatos összeköttetésben áll a telefonunkkal, bluetooth kapcsolaton keresztül.

A legmodernebb változatok SIM foglalattal is rendelkeznek, ezért aki elboldogul az aprócska kijelzőn, az akár különálló készülékként is használhatja az okosórát, mivel a hívásokat át lehet irányítani rá. Az esmart.hu praktikus és divatos kiegészítőket kínál a modern mindennapokhoz.