Emeletes fa babaház az önfeledt játékhoz

Amíg odakint hullik a hó és a hideg szelek kitombolják magukat, addig érdemes gondoskodni olyan foglalatosságokról, ami garantáltan magával ragadja a picik fantáziáját. A fa babaház egyértelműen beletartozik ebbe a kategóriába, ezért mindenképpen remek befektetésnek számít. A természetes alapanyag révén nagyon barátságos megjelenést kínál és biztosan illeni fog a lakás hangulatába.

A gyerkőcöket nem lehet becsapni, ezért kifejezetten olyan berendezési tárgyakat kapott a fa babaház minden lakórésze, amilyenek a valóságban is megtalálhatóak a helyiségekben. A több emelet között lifttel lehet utazni. Nagyon mozgalmas jelenetek eleveníthetőek meg a falakon belül. Teljesen tetszés szerint alakíthatóak a szobák, így a lurkók az igényükre tudják szabni a fa babaház minden elemét.

Megéri további kiegészítőkbe fektetni, hogy fokozni lehessen az élményt. A vesszoparipa.hu oldalon megtaláljuk mindazt, amire szükség van, így nem marad más hátra, mint a rendelés. A készítők kiemelt hangsúlyt fektettek arra, hogy az egészségre ártalmas dolgot ne tartalmazzon a fa babaház.