Elnyelik az ütés erejét a női motoros kesztyűk

A motorkerékpárral való utazás nem nélkülözheti a minőségi kiegészítőket, amelyek szükségesek mind a hosszú utakhoz, mind a város körüli nyugodt utazásokhoz. A női motoros kesztyű praktikus biztonsági kiegészítő, ami ugyanolyan fontos, mint a sisak, a kabát vagy a speciális ütésálló cipő.

A megfelelő női motoros kesztyű védi a kezet és az ujjakat, jó fogást biztosít a kormányon, az ujjain lévő szilikon elemek pedig jó érzéket adnak a részletekhez és javítják az irányítás pontosságát. De a biztonságos vezetés mellett, a minőségi női motoros kesztyűk stílusos arculati elemként is szolgálnak a rettenthetetlen hölgy motorosoknak. A védelem mértéke a férfi és női motoros kesztyűk esetében azonos.

Ugyanakkor, a nőknek készült modelleket díszítőelemek, elegáns betétek és színes hangsúlyok díszíthetik. Amikor az emberek elesnek, reflexszerűen előre teszik a kezüket, így a kezük ütközik először az útfelülettel. A női motoros kesztyűket úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb mértékben elnyeljék az ütés erejét.