Elektromos permetező a növényvédelem szolgálatában

Megfelelő növényvédelem nélkül manapság nagyon nehéz védekezni a kártevők és a különböző betegségek ellen, amelyek a gyümölcsfákat évről-évre ostromolják. Az elektromos permetező megkönnyíti ezen tevékenységnek a kivitelezését.

Gazdag kínálatból választhatunk a permetszórókat illetően. Van hátra felvehető, talicskás és kézi elektromos permetező. Ne várjuk meg, hogy beüssön a baj, inkább cselekedjünk időben, koncentrálva a megelőzésre!

Az akkumulátoros változatok minden esetben előnyt élveznek a kézi típusokkal szemben, elsősorban azért, mert jelentősen leegyszerűsíti a munkánkat. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy megtöltsük a tartályt permetszerrel, majd a gépet odajuttassuk a növények sorába.

A Denakert webshop elektromos permetező felhozatalában érdemes szétnézni, hiszen minőségi, könnyen használható, mobil, rendkívül nagy hatékonyságú eszközöket vásárolhatunk meg. A masinák saját akkumulátorral és töltővel együtt kaphatóak. A paraméterek fajtánként eltérhetnek. Döntsünk az igényeink szerint!