Ékszerboltunkban arany szív medál modelleket is talál

A szív a szerelem és a szeretet egyértelmű jelképe. Az érzést mindenki keresi és hűen őrzi, ha teheti. Mindenki vágyik arra, hogy valakit szeressen és itt nemcsak a párkapcsolat, hanem a családi kötelékek szintjén is kell értelmezni.

Az arany szív medál a törődés és a ragaszkodás jelképeként tökéletes ajándék lehet bárkinek, akit szeretünk és fontos számunkra. Ma már nagyon sok modell kapható az arany szív medál terén, vannak egyszerűek, kicsik, nagyok, szétnyithatóak, 3D hatásúak vagy éppen kövekkel kirakottak.

Nagyon népszerűek a cirkóniummal díszített darabok is, hiszen ezek ránézésre olyanok, mint a gyémántkövek. Webáruházunk 1 éves jótállással, 20 napos cseregaranciával biztosítja az ékszereket, legyen az akár egy arany szív medál, akár jegygyűrű vagy éppen nyaklánc.

A 14 karátos arany sárga, rózsaszín és fehér árnyalatban található meg nálunk, a modellek között egy- és többszínűek egyaránt vannak. Az akciós termékek között jelen vannak a használt arany ékszerek is, amelyek jóval a piaci ár alatt rendelhetőek meg.