Egyszerűen kivitelezett asztali biokandalló

Elég hideg telek vannak mostanában tájainkon, ezért tanácsos egy igazán hatékony fűtőeszközt beszerezni, még a szezon beállta előtt. Ahhoz, hogy az egész házban kellemes meleget tudjon biztosítani, egy beépíthető vízteres kandalló beszerzése mellett javasolt döntenie.

Ez a szerkezet ugyanis a modern és a hagyományos fűtési technikák hatékony ötvözete. Fölötte vagy körülötte egy víztartály található. A kandalló felfűti ezt a vizet, majd a felmelegített folyadék a csöveken keresztül átáramlik a többi helyiségben megtalálható fűtőtestekbe, így pedig az egész házban jó meleg lesz.

A beépíthető vízteres kandalló nagy előnyei közé tartozik, hogy kényelmes, mert az egész ház egységes felfűtését meg lehet oldani a segítségével, ezen kívül környezetbarát, hiszen a fa elégetésekor nem keletkezik több szénmonoxid, mintha az elkorhadna. Még inkább költségtakarékossá tehető, mert kiegészíthető napkollektoros fűtéssel is. Ebben az esetben a használati melegvíz-ellátás is megoldható.

Akkor még arról nem is szóltunk, hogy a beépíthető vízteres kandalló biztonságot nyújt, hiszen lehetőséget biztosít arra, hogy leváljunk a gázszolgáltatóról. Rendkívül praktikus az asztali biokandalló is, hiszen ez a legegyszerűbb kivitel.

Ön megvásárolja, az asztalra teszi és kész. Persze, az egész lakás fűtésére nem alkalmas ez a típus, de azt a helyiséget, amelyikben a legtöbb időt tölti, bizonyosan képes felmelegíteni. Minden esetben, feltétlenül követni kell a gyártói előírásokat a telepítéskor, illetve figyelembe venni az érvényben lévő tűzvédelmi szabályokat. Széles méret- és formaválasztékban vásárolható meg az asztali biokandalló a kandalloepites.hu webáruházból, kezdve a 30 cm nagyságútól egészen a 110 cm típusig.

Rozsdamentes acélból készül az égőtér, amiben kerámiaszálas abszorbens betét található, ami meggátolja, hogy a tüzelőanyag kifolyjon, ha véletlenül felborulna a kandalló. Bizonyos típusok üvegezéssel is rendelkeznek, ami igen esztétikus. Az asztali biokandalló alaptartozéka az égőtér fedél elzáró kar. Keresse a webshopot a megvétel érdekében!