Egyszerűen felszerelhető a kerékpárszállító vonóhorogra

A bringázás nagyon előnyös sport, amit megéri rendszeresen űzni. Amikor már felfedeztük a közvetlen lakókörnyezetünkben mindent és szeretnénk kicsit többet kihozni magunkból, akkor érdemes távolabbi célokat kitűzni. Természetesen nem kell feltétlenül napokig tartó túrában gondolkodnunk, hiszen kapható kerékpárszállító vonóhorogra, amivel könnyedén mozgatható a kétkerekű.

Néhány mozdulattal felszerelhető az autóra ez az egység. Biztonságos és gyors szállítást tesz lehetővé, típustól függően 4 bicajnak is. Természetesen a kerékpárszállító vonóhorogra való felillesztését követően csak bizonyos mértékig terhelhető. Az adott értéken belül kell mozogni ügyesen, de ez biztosan nem jelent majd problémát.

A tetőre illeszthető szállítóeszközökkel szemben, ezen variánsok jóval egyszerűebben alkalmazhatóak. A csomagtartó azonnal szabaddá tehető, ugyanis a kerékpárszállító vonóhorogra dönthető sajátossággal bír. A rögzítő egységek a legtöbb esetben állíthatóak, aminek hála a kerékpár tulajdonságaihoz igazíthatóak. Minden kényelmi faktor biztosított a cél elérése érdekében.