Egyensúlyt teremt a jade karkötő

Az élet különböző területein gyakran bukkannak fel akadályok. Ezek nemcsak fizikai korlátok lehetnek, hanem mentális, szellemi és lelki gondok is. A piros jade karkötő pedig ebben tud az ember segítségére lenni, hiszen feloldja azokat a stressz-blokkokat, amelyek generálják a lelki nyugtalanságot, a koncentrációzavart, az álmatlanságot és a nyugtalanságot.

Egyensúly születik a nyugalom és az aktivitás között, szabályozza az idegek megfelelő működését. Sokan lehet, hogy nem is tudják, de a jade karkötő viselőjénél a sav-bázis egyensúly is hamar helyreáll, ami elsősorban a rák megelőzésének szempontjából fontos.

Az élénkpiros színű jade karkötő kimondottan pozitív hatással bír a Bika, a Rák, a Mérleg és a Halak szülöttjeinél. A bumai jade is nagyon előnyös, hiszen az elemi szükségletekre fókuszál, erősíti azokat. Nem hiába tartják a gyökércsakra megerősítő kövének. Ha jade kövekkel kirakott, minőségi és egyedi ékszereket szeretne vásárolni, érdemes a BBH Inspiration ékszerműhely kínálatából választani.