Egyedi elven működő fogkefék

Amennyiben nagyon ügyelünk a rágóeszközeink egészségére, mert már volt szerencsénk kellemetlen perceket megélni a fogorvosi székben, akkor jól válasszuk meg azt a módszert, amivel a rendszeres tisztítást végezzük! Nagyon széles kínálat található fogkefék tekintetében, de nem mindegyik képes ellátni azt a feladatot, amit elvárunk tőle. Pontosa ezért mérjük fel a patikatars.hu oldalon található termékek egyedi kínálatát!

Ezek a készülékek ugyanis sokkal többet nyújtanak, mint a hagyományos, mechanikai úton működő fogkefék. Vége a felesleges és gyakran kellemetlen, irritáló érzést kiváltó dörzsölésnek! Az ultrahangos mechanizmussal működő fogkefék speciális rezgéseket generálva látják el a feladatukat.

A sörtékre helyezett fogkrémen áthatol az ultrahang, aminek hatására parányi buborékok milliói szabadulnak fel. Ezek behatolva a legapróbb repedésekbe, eltávolítják a lerakódásokat, baktériumokat. Még az igen makacs fogkövet is képesek feloldani. Ezek a fogkefék valóban alapos munkát végeznek és gondoskodnak a rágóeszközök egészségének megőrzéséről.