Egy jó fúrókalapács nagy segítség

Házfelújításra készül? Akkor mindenképp szükséges strapabíró és hatékony munkát végző fúrókalapács. A szerszamoazis.hu webáruház kínálatában megtalálhatja az akkus és az elektromos modelleket is ebben a termékkategóriában.

Az akkumulátorral ellátott fúrókalapács előnye, hogy mivel nem kell a vezetékkel az elektromos hálózatba kapcsolva tartani működtetés közben, gyakorlatilag bárhol használhatja, ha megfelelő a töltöttségi szint, a teljesítménye viszont valamennyivel gyengébb, mint a hálózatba dugható változatoké. Mindkettőt alkalmazhatja bátran a falak lebontására, a beton felverésére és más hasonló jellegű munkálatok gyors elvégzésére.

A webhelyen fellelhető minőségi, japán gyártmányú Hitachi és Makita készülékek leginkább SDS-Plus befogással vannak ellátva, aminek hála kompatibilisek a legtöbb fúrószárral és lehetővé teszik a gyors szerszámcserét. Ezeket a fúrókalapács típusokat akár a magasban is nyugodtan használhatja, ami köszönhető a gépek alacsony súlyának. Mindenképpen jó befektetés a megvétele.