Dunaplaszt kerítésfesték – megoldás hosszú évekre

Mindig nehéz kérdés, hogy miként védjük meg az időjárás viszontagságainak kitett értékeinket. A Dunaplaszt kerítésfesték gyönyörű színeivel nemcsak látványos, de igen eredményes megoldást is kínál erre a problémára. 2 rétegben felhordva tökéletes fedést biztosít, ráadásul fa-, illetve acélfelületre egyaránt gond nélkül használható.

Mielőtt nekikezdünk a festésnek, mindenképpen szükséges a felszín alapos előkészítése. A felületnek teljes mértékben portalannak és zsírmentesnek kell lennie és bizonyos esetekben alapozó használata is indokolt lehet. A Dunaplaszt kerítésfesték alkalmazása során kiemelt figyelmet kell fordítanunk a rétegvastagságra is. Ez ugyanis a megfelelő száradás szempontjából kardinális kérdés. Ezt leszámítva, a felhasználása roppant egyszerű.

Csupán egy alapos felkeverésre van szükség, ezt követően pedig ecsettel, hengerrel, de akár szórással is felhordható. Mindemellett még hígításra sincs szükség, így aztán a Dunaplaszt kerítésfesték segítségével tényleg gyerekjáték a munka.