Dulux Simply Refresh csempefesték

Hogyan lehet új csempét varázsolni a fürdőszobába vagy konyhába egyetlen délután alatt? A kérdésre a választ a csempefesték használata jelenti. A Dulux Simply Refresh tökéletesen beválik, amikor fali csempe, kerámia, márvány vagy épp porcelán festése a cél. Mi a legfontosabb előnye? Nos, a festést követően a felület ellenáll a rövid ideig tartó vízzel való érintkezésnek.

A csempefesték egy vizes bázisú, szagtalan, karcálló réteget alkot, ami remekül ellenáll az enyhébb tisztítószereknek is. A Dulux Simply Refresh közvetlenül felvihető mázas vagy nem mázas felületre. Amit fontos megjegyezni az alkalmazása előtt, hogy a felület tiszta, portól és zsírtól mentes kell legyen, illetve teljesen száraz és tömör.

Ellenkező esetben érdemes egy jó zsírtalanítót bevetni, aminek köszönhetően a csempefesték még tartósabb lesz. A festék a vízzel való rövid távú érintkezésnek ellenálló bevonatot hoz létre függőleges felületeken. Fontos továbbá, hogy nem érdemes bevetni például vízszintes felületre, padlóra, munkalapra vagy zuhanytálcára. A termék megvehető a Festék Aréna webshopban.