Dulux Simply Refresh bútorfesték

A szép és praktikus bútorra megéri vigyázni, hiszen így az több évtizeden keresztül jó szolgálatot tehet. Az ápolás és gondozás egyik legegyszerűbb módja a bútorfesték használatában rejlik. Megéri a Dulux Simply Refresh mellett dönteni, hiszen ez könnyedén előkészíthető és felvihető, így még az is használni tudja majd, aki először kezd a festésbe.

Milyen előnyökkel bír ez a bútorfesték? Ott a tény, hogy 2 az 1-ben alapozóról és fedőfestékről van szó, így nem kell külön alapozót vásárolni hozzá. A további jó tulajdonságok közé sorolható, hogy ellenáll a zsírfoltoknak, egy teljesen sima bevonatot képez, a tisztítószerek sem okoznak kárt benne.

Mit kell tudni a bútorfesték előkészítéséről?

Közvetlenül felvihető ez festett vagy festetlen, akár lakkozott fafelületekre, laminált bútorlapokra, MDF panelekre és kemény PVC-re. A sokoldalúsága tehát vitathatatlan. A tökéletes végeredmény érdekében a bútorfesték bevetése előtt érdemes a felületet zsírtalanítani vagy csiszolni. A festett felület megfelelő előkészítése kulcsfontosságú a termék kiváló tulajdonságainak érvényre juttatásához.