Digitális nyomáskapcsoló a szivattyú védelméért

Ha saját vízforrásunk van és szivattyút vagy hidrofort használunk, érdemes megvédeni ezeket az eszközöket a károsodás ellen olyan helyzetekben, amikor kiszáradhatnak vagy a berendezés valamelyik alkatrésze meghibásodhat.

A digitális nyomáskapcsoló védelmet nyújt minden olyan kedvezőtlen tényező ellen, ami a teljesítmény csökkenéséhez vagy a szivattyú károsodásához vezethet. A különböző paraméterekkel rendelkező készülékek könnyen hozzáigazíthatóak az egyes modellekhez. A digitális nyomáskapcsolók felügyelik a pompát és védik a szárazonfutástól, a túlterheléstől, valamint az áramingadozásoktól. Vészhelyzetben a kapcsoló kikapcsolja a szivattyút, hogy megvédje a károsodástól és visszakapcsolja, ha elérte a szükséges paramétereket.

Az általunk kínált digitális nyomáskapcsolók nagyon könnyen telepíthetőek és kezelhetőek, illetve hosszú, problémamentes működést garantálnak. Ezek többek között kerti, szántóföldi és üvegházi öntözéshez, ipari berendezésekhez vagy saját víznyeréshez is használhatóak.