Decoupage ragasztó a csodás művekhez

A dekupázstechnika, más néven szalvétatechnika sokfajta felületen alkalmazható, ez lehet fa, cserép, üveg, porcelán, fém, műanyag, papír stb. Ehhez csak kreativitás és kézügyesség szükséges. Dekupázsolással bármi díszíthető, kezdve az egészen kicsi tárgyaktól, egészen a szekrényekig. A technika alkalmazása mondhatni határtalan, az ügyes kezű személyek körében igazán népszerű.

Tulajdonképpen decoupage ragasztó többféle is van, módunkban áll választani a matt, a glitteres és a selyemfényű termékek közül. Speciális ragasztót kell használni textil vagy kerámia dekupázsoláshoz, egyéb felületekre az általános változatok is tökéletesek.

A technika varázslatos világával ismerkedők és a dekupázsolásban tapasztalt személyek egyaránt megtalálják a terveikhez ideális ragasztót a muveszellato.com webáruház termékpalettáján. A webshop működtetői különféle technikákhoz kínálnak megoldást, többek között van decoupage ragasztó is a felhozatalban, aminek felhasználásával valóságos remekművek születhetnek.