Cupcake recept kezdőknek és gyerekeknek

A kezdő cukrászoknak is ideális sütemény recept elkészítése mindössze 15 percet vesz igénybe, és csak öt összetevő kell hozzá. Ez a cupcake recept tökéletes születésnapi bulikhoz vagy pékárusításhoz, tehát érdemes kipróbálni. Annak érdekében, hogy ez az alapvető cupcake recept extra könnyű legyen, keverje össze a vajat és a cukrot, mielőtt hozzáadja a többi hozzávalót.

Ez biztosítja, hogy a lehető legtöbb levegő kerüljön a keverékbe, így minden alkalommal puha, levegős cupcake lesz az eredmény. Cupcake receptünk tökéletes kezdőknek vagy gyerekeknek, akik szeretnének megtanulni mérni, keverni és sütni. Ez mindössze hat hozzávalót tartalmaz, amiknek többsége bármelyik boltban kapható, vagy már megtalálható alapból a konyhában.

Melegítsük elő a sütőt 190 fokra. Béleljünk ki két muffinformát 12 cupcake-tokkal, vagy süssük 12 darabos adagokban ezeket egy muffin tepsi használatával. A cupcake recept alapján azzal kell kezdeni, hogy fakanállal vagy elektromos habverővel egy tálban habosra keverjük a vajat és a cukrot. Verjük puhára és habosra, ezután adjuk hozzá a lisztet, a tojást, a tejet és a sót, majd keverjük simára.

Hagyományos stílusú fagylaltkanállal vagy egy sima kanállal osszuk el a keveréket az összes papírdoboz között, ügyelve arra, hogy mindegyikbe egyenletes mennyiségű anyag kerüljön. Tegyük mindkét muffinformát a sütőbe, és süssük15 percig, majd cseréljük fel a formák helyzetét, és süssük további 3-7 percig, amíg mindkét tepsi sütemény arany színű lesz. A cupcake recept végeztével vegyük ki a formákat a sütőből, majd hagyjuk a sütiket néhány percig hűlni a formákban.