CTM kerékpárral bele a nagyvilágba!

A kerékpárok világában is nagyon fontos, hogy megbízható és tartós legyen a termék, amit megvásárolunk. A nem mindennapi CTM kerékpár éppen ilyen. A Szlovákiában alapított cég több mint 20 évvel ezelőtt állt rá a saját gyártású kerékpárok forgalmazására, a magyar piacon 2012 óta vannak jelen.

A CTM kerékpár a versenykategóriában komoly sikereket ér el, a versenyzésre szánt felsőkategóriás bringáknak pedig már nemcsak az ára igen komoly.

Nem kell megijedni azonban annak sem, aki csupán egy jó hobbi biciklit keres kikapcsolódásra, túrázásra, vagy napi szintű aszfaltgyűrésre. A cég alapfilozófiája, hogy nem használ olcsó alkatrészeket és ez nagyon jól érvényesül a belépőszintű daraboknál, ahol kevesebb pénzért többet kap az ember.

Az alsóbb kategóriákban is jól összerakott CTM kerékpár nagyon vonzó ár-érték arány képvisel. Minden típus megtalálható a gyártó felhozatalában, a népszerű városi bringákon keresztül a gyermekeknek szánt darabokig. Érdemes átböngészni a kínálatot és kiválasztani egyet ezekből a nagyszerű modellekből!