Csodálatos medálok várják!

A kristályok nemcsak azért kedveltek, mert jótékony hatással bírnak testre, lélekre egyaránt, hanem azért is, mert a szépségük semmihez sem fogható. Például nagyon szépen mutat egy vékony nemesfém nyakláncon a medál, amit ásvány ékesít, ráadásul nem kerül sok pénzbe sem.

Az asvanybolt.hu internetes oldalon rengeteg kristályt találunk, ezek között szerepel több faragott példány is. Van hermatitból készült kutya medál, lófej, szív formájú, de felfedezhető a teknős, a sasfej, a bagoly, az angyal, a kereszt és a lapos változat is.

Ezek különböző féldrágakövekből, ásványokból készültek és igazán gyönyörűek. Saját részre és ajándékba is ideálisak, hiszen a szépet, a diszkrét ékszereket mindenki kedveli. Ha az adott ásvány jótékony hatásait szeretnénk élvezni, akkor is érdemes ékszert választanunk.

Rendkívül szép a rózsakvarcból készült, 2 mm magas, enyhén domború medál, ami a webáruház készletén szerepel. A közeledő téli ünnepek alkalmával is adható ásvány ékszer és az ajándékozás nem is kerül sokba.