Ciroc vodka többféle ízesítésben

Az égetett szeszeknek számos fajtája létezik. A vodka őshazája az orosz föld, de ez korántsem jelenti azt, hogy más országok ne adnának a piacnak minőségi nedűket.

A francia Ciroc vodka kitűnő példa erre, pedig Franciaország italtermeléséből a legtöbbeknek elsősorban a borok és a pezsgők jutnak eszébe. Ahol ekkora mértékű italkultúra van, ott nem jelenthet problémát a más jellegű alkoholos nedűk előállítása sem.

A Ciroc vodka erjesztett gabonapárlat, tehát, ami a hozzávalókat illeti, a világ szinte bármelyik pontján le lehetne folytatni a gyártását. A premiumitalnagyker.hu webáruházból kiskereskedelmi boltok, illetve magánszemélyek bármikor megrendelhetik a kellő mennyiséget. Az üzlet lebonyolítása előtt pontos árajánlat kérhető az online platformon keresztül, hiszen nem mindegy mekkora mennyiségben történik a vásárlás.

A Ciroc vodka többféle ízesített formában is kapható, többek között almás, kókuszos, mangós, ananászos és barackos változatok szerepelnek a kínálatban. Kóstolás után mindenki eldönti, hogy melyik lesz a kedvenc.