Búvárszivattyú többféle változatban

Vidékünkön, az egyre melegebb nyarak következtében, szükség van a kert és a pázsit napi szintű locsolására. Felesleges viszont a drága vezetékes vizet erre a célra használni, mert költséghatékonyabb egy búvárszivattyú beépítése.

Ez az eszköz úgy lett megtervezve, hogy akár jelentős mennyiségű gázt, levegőt tartalmazó folyadékot is fel tudjon szívni. Az önfelszívó kerti pumpa, a tiszta víz mellett, az alkatrészeire kémiailag semleges cseppfolyós halmazállapotú anyagot is továbbítja.

A búvárszivattyú számos változatban található meg napjaink kereskedelmi kínálatában, különböző teljesítményű gépek telepítése lehetséges. Mindegyik fajta, az időjárás hatásaitól védett helyre való installálási módot igényel.

A mechanizmus minimális karbantartási kívánalmának köszönhetően, alkalmas háztartási alkalmazásra, ásott és fúrt kutakhoz, sőt, automatikus vízellátó rendszerek kicsi és közepes tartályokhoz, szökőkutak ellátására, önvezérelt öntözőrendszerekhez és általában véve mindenféle zöld felület locsolásához. A búvárszivattyú mellé rendelhetőek a munkamenetet megkönnyítő extra tartozékok is.