Borsó alapú a Biotech vegan Protein

A fehérjéket általában az állati élelmiszerekkel és alapanyagokkal társítják. Egyre több olyan fehérjekészítmény kerül a piacra, mint a Biotech vegan Protein, ami nem húsféléből kivont, hanem ebben az esetben borsó- és rizsfehérjéből. Egy időben a szójafehérje vont a vegan sláger, de ennek emberi fogyaszthatóságát egyre többen kérdőjelezik meg, sok gyártó fordult más növényi alapanyag felé.

A hüvelyesek fehérjetartalma alapvetően magas, így jelenleg a borsó és a rizs a sláger. A Biotech vegan Protein természetes ízesítésű és színezésű. 100 gr termékben 74 gr fehérje található, ami igen jónak számít. A termék nem tartalmaz glutént és semmilyen GMO összetevőt.

Cukor és laktóz sem található benne, tehát a Biotech vegan Protein készítői igazán odafigyeltek arra, hogy a készítmény a szükséges fehérjéken kívül mást ne nagyon tartalmazzon. Így minden vásárló a saját igényeinek megfelelően tudja keverni vízzel, joghurttal, gyümölcslével, esetleg valamilyen turmixba tenni. Az 500 gr csomag 20 adagot tartalmaz.