Bicikli pumpa, a hasznos útitárs

Tavasztól őszig nagyon sok lehetőség van egy jó kis biciklis kiruccanásra, de van, aki a kerékpáros mozgalom híveként, napi szinten nyeregbe pattan. A tökéletes gurulás legfontosabb feltétele a kifogástalan kerék, amihez időnként kell a bicikli pumpa.

Az általános nyomáscsökkenés miatt, a télen keveset használt bringa egész biztosan alapos átvizsgálásra szorul, amikor indul a szezon, de egyébként is néhány havonta leereszt a kerék.

Otthonról tehát semmiképp sem hiányozhat a bicikli pumpa, ez nem vitás. De szoktunk-e erre gondolni, ha egy hosszabb kirándulásra indulunk a kedvenc járgányunkkal? Eszünkbe jut a lehetősége annak, hogy távol az otthonunktól, valahol a természetben egyszer csak baleset éri a bicajt és huss? Kereket old a levegő a gumikból.

Bizony gondolni kell erre is, ezért jó, ha a bicikli pumpa mindig velünk van. Aki megtekinti a kínálatunkat, láthatja, hogy erre is kínálunk megoldást, mert a mini pumpák egy zsebben is elférnek. Természetesen a méretben és teljesítményben komolyabb darabok is megtalálhatóak az online áruházunkban.