Babafürdető az egészség jegyében

Amikor a babáknak keresnek sampont, illetve fürdetőt, akkor a legtöbben csak arra figyelnek, hogy az ne csípje majd a kicsik szemét. Hiszen azt mindenki tudja, hogy milyen kellemetlen, amikor a szemébe jut a hab, azonban nem ez az egyetlen negatív hatás, amit a felnőtteknek készült termékek gyakorolhatnak a kicsikre.

Ezekben még sok olyan összetevő van, amelyek bár nem csípnek, de irritációkat okozhatnak, tehát egy jó babafürdető gyártásakor hanyagolni kell ezeket is. Továbbá, úgy általában is érdemes odafigyelni a vegyi úton előállított hatóanyagokra, mert lehet, hogy nem idéznek elő látható tüneteket, azért még más előnytelen hatásuk lehet és nemcsak a bébik, hanem a szüleik esetében is.

Tehát a legjobb, ha a babafürdető és a felnőttek által használt sampon, illetve tusfürdő is csak természetes ható- és illatanyagokat és drasztikus zsírtalanító SLS (Sodium Lauryl Sulfate) mentesek, mert akkor várhatóan nem kell tartani sem a rövid, sem a hosszú távú mellékhatásoktól.

A BIOLA webáruház révén, egy helyen beszerezhető a kicsiknek a teljesen natúr és a bio babafürdető és a szüleiknek a mindenféle bőrbarát és bio tisztálkodó szerek, sőt, egyéb bőrápoló és tisztítószerek is.

Nézzen körül Ön is és biztosítsa az egész családnak a vegyszerektől és negatív hatásoktól mentes tisztálkodást, valamint bőrápolást! Meglátja nemcsak a bőr állapota fog ezáltal javulni, hanem még az egészségük terén is felfedezhetnek változásokat.

Ha minél inkább kizárják az életükből a kockázatosabb, szintetikus úton előállított anyagokat, akkor összességében szebb és jobb állapotot élhetnek meg! A család legkisebb tagjainak pedig, már egészen korán megalapozhat a bio babafürdető segítségével egy olyan gyermek-, majd pedig felnőttkort, ami nem a bőrbetegségekről és az egészségügyi gondokról szól!