Baba sampon koszmó ellen

Amikor sampont választunk az újszülött kisbabának vagy a már nagyobb gyermeknek, akkor a legtöbben arra figyelünk, hogy a termék ne csípje a kicsi szemét. Az igazán jó baba sampon azonban ennél többre képes. Tény és való, nagyon fontos, hogy ne csípje a kicsi szemét a sampon, ha esetleg bejutna a szemébe, azonban ez még nem elég egy olyan kozmetikumnál, ami közvetlenül érintkezik a bőrrel, szemmel.

Sok, forgalomban lévő sampon ugyanis valóban rendben van ebből a szempontból, mégis rengeteg mesterséges anyagot tartalmaz. A herbarting.hu webshopban kapható baba sampon viszont kizárólag organikus összetevőkkel tisztítja és ápolja a kicsi bőrét, haját.

A HerbArting samponja a prémiumminőségű, vegán alapanyagoknak köszönhetően, bátran használható az érzékeny bőrű, ekcémás babáknál is. A száraz bőrre ez a sampon kifejezetten ajánlott, hiszen csak olyan összetevőket tartalmaz, amelyek kíméletesen tisztítanak. A koszmó ellen is remek, mert segít eltávolítani a gyermek fejéről a makacs sárgás réteget úgy, hogy a bőre közben ne sérüljön.