Az örök favorit, a Monopoly játék

A hűvös, esős, őszi délutánokat szívesebben töltjük a meleg otthonunkban, mint a természetben. Egy forró kávé, finom vacsora és izgalmas társasjáték baráti körben tökéletes program. Kinek volt kedvence gyermekként a Monopoly játék?

A mai középkorúak talán még az angol, eredetivel megegyező tartalmú Monopoly játékkal társasoztak, de ma már számtalan variációból válogathatunk. A gyermekek körében közkedvelt a Spongya Bob mesehős világában készült változat, ami nyelvtanulás szempontjából is igen hasznos, mert ez a játék angol nyelven érhető el. Belebújhatunk a Jóbarátok vagy az Agymenők bőrébe, de a Star Wars és Gyűrűk Ura rajongók sem szenvednek hiányt.

Nemrég a kínálat része lett a Go Green kiadás, ami nemcsak a játékban igyekszik környezetbarát ingatlanokat vásárolni, de a játékpénz, tábla és a csomagolás is 100% újrahasznosított papírból készült, míg a kockák, chipek cukornádból és fából, vagyis megújuló energiaforrásokból. A Monopoly játék segítségével fejleszthetjük a pénzügyi intelligenciánkat. Igazán minőségi időtöltés kicsiknek, nagyoknak.