Az Orijen kutyatáp hibátlan összetevőkből áll

Az egészséges és boldog kutyus minden gazdi álma. Ezt a rendszeres testmozgás mellett, a megfelelő étkezéssel érhetjük el. Az Orijen kutyatáp ehhez a lehető legnagyobb mértékben hozzájárul a prémiumminőségű alapanyagokkal.

A szinte kizárólag húsból készült táp minden méretű ebnek megfelel, mivel tartalmaz belsőségeket és porcokat, így minden tápanyag és nyomelem természetes formában jut el a kedvencünkhöz, ezzel alkalmazkodva a ragadozók természetes étrendjéhez.

Az Orijen kutyatáp mérsékelt mennyiségben tartalmaz szénhidrátokat, ezért nem veszélyezteti a kutyákat az elhízás. Természetes alapanyagai között tudhatjuk a Csendes-óceánból kifogott halakat, amelyek extra mennyiségű tápanyagot biztosítanak.

Mindezek mellett, a szabadon tartott szárnyasok és mélyalmos tojás is megtalálható az Orijen kutyatápban. Kedvencünk boldogságát, az íz kedvéért belehelyezett fagyasztva szárított pulykamáj és csirkemáj is jelentősen fokozza. Az Orijen kutyatáp bármelyik kutyus kedvence lehet pillanatok alatt.