Az esküvőszervezés menete: mik a legfontosabb lépések?

Rengeteg tennivaló, szervezés előz meg minden esküvőt. Először meg kell írni a vendéglistát, összeállítani az ünnepi menüt, egyeztetni a szertartást végző anyakönyvvezetővel, illetve időpontot kell kérni a templomi egybekeléshez is. A megfelelő esküvői helyszín lefoglalása elengedhetetlen lépés. A mostani generáció tagjai szinte csak a filmekben láttak természetben, csodálatos környezetben tartott esküvőt, hiszen errefelé a legtöbb ilyen jellegű eseményt étterembe szerveznek, aminek jobb esetben van terasza is.

De mit szólna hozzá, ha az Önök házasságkötésének minden perce természetes közegben zajlana? Ugye, csodálatos elképzelés ez, de vajon megvalósítható? A válasz igen, ugyanis a Budapesttől mindössze 50 km-re található Fenyőharaszt Kastélyszálló tulajdonosai varázslatos környezetet biztosítanak az esküvőkhöz! Ehhez csak fel kell venni velük a kapcsolatot az eskuvonkhelyszine.hu weboldalon keresztül.

Egy teljes napig a násznépé lehet a kastély és a kert, a fiatalok öltözködhetnek a kertben vagy a medencénél, fára mászhatnak, szénakazalban hempereghetnek, gyakorlatilag azt csinálnak, amit csak akarnak. Ha úgy érzik, hogy az esküvő megszervezése számukra túl bonyolult feladat, az sem jelent problémát, hiszen a Fenyőharaszt Kastélyszállóban komplett esküvőszervezés is a rendelkezésükre áll. A polgári szertartás szabad téren, hatalmas fák között történhet, ami rendkívül különleges és szép. Az ünnepi étkezés, vacsora szintén szabadtéren zajlik, egy szépen kidíszített party sátor alatt.

Ezzel a helyszínnel első pillantásra elvarázsolhatja a meghívottait az ifjú pár, akikben hosszú évek múltán is kellemes emlékek ébrednek majd, ha erre a napra fognak gondolni. A felhőtlen szórakozás szintén biztosított ezen az esküvői helyszínen, mivel a meghívottaknak színvonalas szállást is biztosíthatnak a vendéglátók. Ennek köszönhetően, az érkezés után felfrissíthetik magukat a szobájukban, a lakodalom alatt sem kell visszafognia magát senkinek attól, hogy elfogyasszon néhány pohár italt, mert lesz hol kipihennie magát a hazaút előtt.