Az energiahatékonyság kulcsa a Wifi termosztát

Az energia megtakarítás egyik leghatékonyabb módja, ha sikerül mérsékelni a tüzelőanyag elhasználását. Természetesen ezt úgy kell elérni, hogy közben a maximális komfort biztosított legyen. Ebben lesz hatékony segítség a Wifi termosztát.

A kifejezetten okos rendszerek révén, már van esély távolról is elvégezni a vezérlést, így az előre beállított programok mellett, bármikor és bárhonnan belenyúlhat a megadott paraméterekbe. A legtöbb ingatlanban van valamilyen fűtésvezérlő, de ezek általában alapfunkciókkal rendelkeznek. A Wifi termosztát kitágítja a határokat.

A Honeywell T6 és T6R változatok alkalmasak Geofencing funkció kiszolgálásra és OpenTherm vezérlésre. Ezek mindegyike arra szolgál, hogy optimalizálja a hatásfokot, mert csak akkor indítja el a fűtést, amikor arra biztosan szükség van, illetve a külső hőmérsékleti paraméterek figyelembevételével növeli vagy csökkenti a teljesítményt. A Wifi termosztát egyszerűen üzembe helyezhető és fontos szerepet kap a mindennapok kényelmének megteremtésében.