Az autó kinyitása kulcs nélkül nem könnyű feladat

Sok sofőrrel megesik, hogy a nagy kapkodásban az indítót benne felejti a kocsiban és bezárja az ajtót. Az autó kinyitása kulcs nélkül egyszerűen megtörténhet, ha interneten keresztül felhív egy mestert, aki erre a dologra szakosodott. A szakember tulajdonában van egy speciális szkenner, ami leolvassa a jármű riasztási kódját és az ajtók már nyithatók.

Rengeteg olyan tipp olvasható az online oldalakon, amelyek segítségével egyedül is megoldhatja a problémát. Ezzel csak az a gond, hogy a gyakorlatban nem mindig működik. Az autó kinyitása kulcs nélkül óriási szakértelmet igényel, ezért érdemes elmenteni a szerelő telefonszámát. Javasolt készíttetni egy pótvezérlőt.

Minél modernebb egy kocsi, annál több lopásgátló szerkezet van benne, a biztonság fokozásának az érdekében. Egy gépkocsit többféle módon ki lehet nyitni, hogy melyik alternatívára lesz szükség, azt a típus és a gyártási év határozza meg. Az immobiliserrel felszerelt autó kinyitása kulcs nélkül bonyolultabb műveletet igényel, ami több időbe telik