Az áruházban az olcsó kerékpár magas minőségű

A bringa után érdeklődő személyek két tulajdonságot tartanak fontosnak: a reális árat és a magas minőséget. Egy percig sem kell azt hinni, hogy az olcsó kerékpár nem képes megadni azt a nívót, amit az ember elvár. A Speedbike kétkerekűi biztosan nem okoznak majd csalódást. Az olcsó kerékpár itt lehet egy MTB is.

Ez három fajta kerékmérettel érhető el: 26”, 27,5” és 29”. Ekkor lényeges szempont, hogy milyen magassághoz és hol szeretné igénybe venni a felhasználó a bicajt. A mountain bike mellett, nagy sikernek örvend az országúti és a fitnesz olcsó kerékpár is. Mind a két kategóriánál a nagyobb tempó, a repesztés, száguldozás a lényeg. Ezekre a bringákra jellemző, hogy vékony gumival vannak szerelve.

A különbség a két típus között, hogy az országúti kerékpárok hajlított kormánnyal, míg a fitnesz kerékpárok egyenes kormánnyal vannak szerelve. A shopban nem csupán sok olcsó kerékpár vehető szemügyre, hanem megannyi elengedhetetlen alkatrész is. A legújabb gyártási technikáknak köszönhetően, ezek a tartozékok a legkülönfélébb körülmények között is helytállnak.