Az Apple és Samsung tabletek közötti különbségek

A mobil operációs rendszerű táblagépek piacát vizsgáló felmérések szerint, a választás általában két gyártó készülékeire esik. Az Apple és a Samsung tabletek közötti választás nem könnyű, mivel teljesen eltérő iPadOS és Android operációs rendszereken futnak. A készülék kiválasztásakor tehát alaposan elemezni kell az igényeket és kiválasztani azt a készüléket, amelyik a legtöbbet fedezi ezek közül.

Ehhez 4 alap iPad modell és 3 alap Samsung Galaxy Tab modell áll rendelkezésre. Az Apple kínálatában az iPad, iPad mini, iPad Air és iPad Pro közül választhatunk. Az első kettő a képernyő méretét leszámítva nagyon hasonló. Az iPad Air továbbfejlesztett kamerát és nagyobb tárhelyet kínál.

Az iPad Pro a profiknak készült, a leggyorsabb processzorral és akár 2 TB tárhellyel rendelkezik. A Samsung tabletek kínálatában ott van a kedvező árú A, a biztonságos Active és a csúcskategóriás S sorozat. Elmondhatjuk, hogy a Samsung tabletek észrevehetően olcsóbbak, mint a hasonló specifikációkkal rendelkező Apple táblagépek.