Az akciós fonalak erős felépítésűek

Amennyiben szeretsz saját kezűleg alkotni, akkor ne szalaszd el ezt a remek lehetőséget! Az akciós fonalak kitűnő lehetőséget kínálnak arra, hogy pénzt spórolj. A webáruházak egész évben kedvezményekkel kecsegtetik a vásárlókat, így érdemes résen lenned.

A széles felhozatalban szép számmal találhatsz természetes és szintetikus szálakat. Az anyagnak meghatározó szerepe van a tökéletes végeredmény elérésében. Elsősorban azt kell eldöntened, hogy mit szeretnél pontosan készíteni. A természetes variációk közé sorolható a gyapjú, a selyem, a kasmír, az alpaka, a pamut, a bambusz, a vászon, stb. Akciós fonalak szintetikus változatban is elérhetőek.

Mesterségesen előállított szál például a poliészter, a poliamid, az akril, a viszkóz. A gombolyagok különbözhetnek erősségben, súlyban és tekercselésben. A vastagabb típushoz természetesen magasabb számozású tű szükséges. Az akril- vagy gyapjúszálak leginkább a téli holmik elkészítéséhez ajánlottak. Az akciós fonalak a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül a birtokodba kerülhetnek.