Az adósságrendezési tanácsadás megszabadíthatja a gondoktól

Sajnos, egyre több magyarországi család kerül kellemetlen helyzetbe a felvett hitelek miatt. Sokuknak az otthonuk is veszélyben van és kétségbeesetten keresik a kiutat. Nos, egy pontos, törvényeket ismerő adósságrendezési tanácsadás kihúzhatja az adósokat a bajból, csak a megfelelő szakembereket kell megtalálni. A Hitel Nélkül csapata a rendelkezésére áll! Segítenek Önnek peren kívüli megegyezést kötni a követeléskezelővel, aminek következtében a tartozása 50-70%-át elengedtetik.

Arra is van lehetőség, hogy kamatmentessé tegyék a tartozást, ez azt jelenti, hogy a lecsökkentett összeg már nem fog emelkedni, hanem az adós által vállalható havi részletekben fizetheti vissza a fennmaradt összeget, egészen addig, amíg az elkopik. Az adósságrendezési tanácsadás során a szakemberek részletesen kielemzik a kliens valamilyen pénzintézettel kapcsolatos aktuális felmondott adósságait, így megtalálják a legjobb lehetőségeket.

Tehát az adósságrendezési tanácsadás hatalmas támogatást jelent a bajba jutott családoknak, személyeknek. Ha az adósságrendezés céljából fel akarja venni a kapcsolatot a szakemberekkel, akkor keresse fel a hitel-nelkul.hu weboldalt! Ha ez megvan, akkor a cég munkatársa hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon keresztül, az adósságelemzéshez szükséges információk bekérése végett. Ezt követően elvégzik az elemzést, kiszámolják, hogy mennyire látják lehetségesnek lecsökkenteni a tartozást és az adós milyen részletekben tudja majd visszafizetni. Eddig teljesen díjmentes az adósságrendezés elemzés.

Amennyiben ezt a vállalkozást megbízza az ügye intézésével, akkor megkötésre kerül egy megbízási szerződés, aminek mellékletében rögzítve van az elérendő cél, ami az elemzés során lett kikalkulálva és Ön elfogadott. Ezután elkezdődik a munka, ami átlagosan 3-6 hónapot vesz igénybe. Nem ördöngösség az adósságrendezés, főleg abban az esetben, ha megfelelő segítséget kapunk hozzá. Ezért forduljon teljes bizalommal a Hitel Nélkül munkatársaihoz és rendezze a tartozásait!