Avanzsáljon királynővé a glitterrel!

Bár a karácsony meghitt békéje, nyugalma már a múlté, ez nem jelenti azt, hogy teret kellene hagyni a szomorúságnak, hiszen hamarosan eljön az a nap, amikor minden perc az önfeledt, hangos ünneplésről és a hajnalig tartó bulizásról szól. Természetesen a nagyszabású szilveszteri partiról beszélünk, ahová nem lehet eléggé egyedien és feltűnően betoppanni.

Azok a lelkes hölgyek, akik a különleges megjelenésükkel szeretnék emelni az est fényét, a glitter fonal segítségével alkothatnak maguknak egyedi ruházatot. A glitter fonal, amint azt a neve is remekül sejteti, csillogásban a párját ritkítja, ám a sokoldalúsága terén sem lehet okunk a panaszra. A szóban forgó szálat könnyedén összefoghatjuk más fonalakkal, így hozva létre álmaink szilveszteri ruháját!

Persze az ezüst- és aranyszínű glitter fonal nemcsak esztétikai értékkel bír, de a minőség oltárán is áldoz, hiszen rendkívül strapabíró, illetve könnyű vele dolgozni. Bár vékony fémszálakból áll, nem kell attól tartanunk, hogy az elkészült ruha a viselés során szúrni fog. A glitterrel készített ruhák roppant feltűnőek, mégsem hivalkodóak, hiszen az arany és az ezüst a tompább árnyalatokat elegánssá és nem kirívóvá teszi.

Az sem jelent gondot, ha éppen kifogyott az ötletekből, hiszen a Nordfonal webáruház nemcsak a jutányos árú, minőségi termékek terén jeleskedik, de remek és könnyen megvalósítható tippekkel és trükkökkel is boldogítja a népes rajongótáborát. Keresse tehát a csapatot bizalommal, ha a glitter fonal felhasználási útmutatójára vágyik!