Alumínium létra nagy teherbírással

A nehezen elérhető, magas helyek mindig problémásak lehetnek. Az alumínium létra viszont nagyon praktikusnak számít ebből a szempontból. Egyszerű szétnyitni és összecsukni. A kívánt magasságig ki lehet nyújtani és a teherbírása is rendkívül nagy, ezért gond nélkül elbírja egy felnőtt ember súlyát.

A alumínium létra fokai csúszásgátló kialakítást kaptak, ezért biztonsággal lehet használni ezeket nedves környezetben is. A gumírozott talpaknak köszönhetően, a létra stabilan megáll a különböző talajon, nem fog csúszkálni használat közben.

Viszont arról fontos meggyőződni, hogy egyenes felületen helyezzük el az alumínium létrát, mert nem valami kellemes felborulni, miközben éppen a tetején tevékenykedünk. A ház körül is jó hasznát lehet venni, mert az alumínium létrával sokkal könnyebb kitakarítani az eldugult ereszt.

A szobafestés is egyszerűbbé válik, mert így könnyebb elérni a magas helyeket a Teddy hengerrel. A létrák mellett, guruló állványok és teleszkópos változatok szintén kaphatóak a barkacsland.hu webáruházban.