Aloe First a gyerekes családoknak

Amennyiben gyermekek is vannak a lakásban, megesik, hogy elő kell venni az elsősegély dobozt. Fontos, hogy a tartalma között mindig szerepeljen Aloe First, mivel sok kellemetlenséget megelőzhetünk vele. A gyermekekről elmondható, hogy mindent a játéknak szentelnek és nem azon gondolkodnak, hogy bizonyos cselekedeteik milyen következményekkel járnak majd.

Ebből adódnak a nagy esések, az égési sérülések, csaláncsípések, stb. A gondos anyukák hiába figyelnek folyamatosan, néhány másodperc is elég ahhoz, hogy megtörténjen a baj. Ilyen balesetek mindig voltak és lesznek, sajnos általában elkerülhetetlenek. Azonban, amíg kicsi problémáról beszélünk, addig nem kell különösen félteni a gyermeket.

Amikor karcolásokról van szó és kisebb égési felületről, például megfogta a forró edényt, akkor nem kell azonnal a sürgősségire rohanni. Az Aloe First úgy lett megalkotva, hogy nagy százalékban növényt tartalmaz és tökéletesen alkalmazható a sebekre. Fontos, hogy először tisztítjuk le a felületet és csak utána alkalmazzuk a készítményt!