Aláírási címpéldány angolul pályázati anyagokhoz

Abban a pillanatban, amikor sok szervezet és vállalkozás nemzetközivé válik, drámai módon megnő a lefordítandó dokumentumok száma. Ilyenkor szinte azonnal gondoskodni kell arról, hogy az aláírási címpéldány angolul is elérhető legyen. Ezen az okiraton kívül, a teljes lefordításra váró dokumentációs típusok listája meglehetősen nagy.

Ha EU pályázatot szeretne beadni vagy külföldi céggel lépne hivatalos együttműködésre, akkor elsősorban a pénzügyi és gazdasági (kimutatások, jelentések, számlák, banki elemzések), jogi (szerződések, nyilvántartási és alapító okiratok, alapszabályok), marketing (prezentációs anyagok) és üzleti tevékenységgel (megállapodások, szerződések, üzleti terv, pályázati anyagok) kapcsolatos papírokat kell fordítani.

Ezekhez az aláírási címpéldány angolul is mindig rendelkezésre kell álljon. Az irodánk szakemberei az összes részlet figyelembe vételével foglalkoznak ezzel és örömmel segítenek Önnek abban, hogy az aláírási címpéldány angolul a lehető legrövidebb időn belül elkészüljön.