Airpods számos funkcióval és trükkel

Az Apple új fülhallgatók az egyszerűségük miatt ragyognak, de rengeteg olyan funkció és trükk is elérhető, amelyek nem biztos, hogy azonnal nyilvánvalóak. Több tennivaló is van az Airpods készülékekkel, például a beállítások testreszabása, a különféle eszközökkel való párosítás, a hangminőség javítása, a szoftver frissítése és még sok más.

Ha az ünnepi szezonban ajándékba kapott egy új Airpods-ot, előfordulhat, hogy nem tudja miként kezdjen hozzá a használatához.

A párosítási folyamata 3 másodpercet vesz igénybe. Nyissa ki a töltőtokot, várja meg a felszólítást a telefonon, koppintson a csatlakozásra és kész is. Nem kell aggódnia azért, hogy meg kell ismételni ezeket a lépéseket a többi Apple-eszközön, amíg ugyanazt az iCloud-fiókot használja.

Ez azt jelenti, hogy miután párosította a fülhallgatót az iPhone készülékkel, automatikusan párosításra kerülnek az Apple Watch, iPad, Mac vagy Apple TV készülékekkel. Észrevette már azt a kicsi gombot a töltőtok hátulján? Ezzel párosítható az Airpods az Android eszközökkel.