After shave érzékeny bőrre

A borotválkozás utáni készítmények olyan kozmetikumok, amelyek jelentősen javítják a borotválkozás utáni komfortérzetet. Ha az irritált, vörös bőrtől való félelem tartja vissza a borotválkozástól, akkor nem is tudja, milyen csodákra képes egy jó after shave.

Az arcbőr nagyon érzékeny a külső tényezőkre. Nagyon könnyen irritálódik és az egyik elsődleges hely, ahol az allergia megnyilvánul. A borotválkozás, akár elektromos borotvával, akár pengékkel történik, a bőrt egy nagyon éles eszköznek teszi ki. A kínálatunkban megtalálható after shave balzsamok, gélek és borotválkozás utáni krémek gazdag, természetes összetételű kozmetikumok.

Az értékes növényi kivonatokat tartalmazó termékekre összpontosítunk, mivel ezek nagyszerű hatékonysága és bőrkímélő hatása újra és újra bebizonyosodott. Az ezekben a készítményekben található kivonatok antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkeznek. Az after shave használatakor az irritált és gyulladt bőr gyorsan hűsítő és kellemes borogatást kap, ami lezárja a kitágult pórusokat.