Adósságrendezés szakértői segítséggel

A becsődölt hitelek roppant kilátástalan helyzetbe képesek hozni az embereket. A profik által kivitelezett adósságrendezés azonban kiutat jelenthet még a legszorosabb hitelcsapdából is. Magyarországon sokan lettek fizetésképtelenek különböző okokból kifolyólag. A hitel drágulása, a jövedelem elvesztése vagy csökkenése, súlyosabb betegség vagy baleset csak néhány ok arra, hogy ilyesmi megtörténjen. Az adósságot mégis törleszteni kell és ha egyedül nem sikerül, akkor szakértői segítséget tanácsos igényelni.

A korrekt és előnyös adósságrendezés azonban egyáltalán nem lehetetlen. A Hitel Nélkül vállalkozás peren kívüli megegyezést segít kötni az ügyfél és a követeléskezelő között. Ennek köszönhetően, egyrészt jelentősen lecsökkenhet az adósság összege, másrészt kamatmentessé válik a tartozás. Az adósságrendezés tehát lehetővé teszi, hogy a tartozás ne nőjön tovább, hanem a megmaradt összeget havi fix részletekben is vissza lehessen fizetni, amíg végül elkopik. Ezzel a módszerrel bárki jól járhat.

Az adósságból kikászálódni olykor lehetetlen egyedül. Az adósságrendezés tanácsadás az a bizonyos szolgáltatás, ami használható és előnyös megoldást nyújt az adósoknak ahhoz, hogy kivitelezhető keretek között tudják törleszteni a hitelt. Amit ezzel kapcsolatban mindenképpen tudni érdemes, hogy csak a felmondott pénzintézeti tartozás esetén lehetséges eljárni, tehát köztartozás, közműtartozás adósságrendezését nem vállalja a Hitel Nélkül adósságrendező cég.

Az adósságrendezés tanácsadás első lépéseként a hitel-nelkul.hu weboldalon megtalálható „jelentkezem ingyenes adósság-elemzésre” gombra kattintva az ügyfél megad néhány információt. Ezt követően pedig a vállalkozás egyik munkatársa telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel az adósság-elemzés elvégzéséhez, esetleg még hiányzó információk bekérése miatt. Az adósságrendezés tanácsadás során elvégzik az adósság-elemzést, valamint ingyen kikalkulálják, hogy milyen részletekben tudja az érintett a tartozását majd visszafizetni.