A Xiaomi robotporszívó nem igényel felügyeletet

A termék a padló és a szőnyeg tisztításában óriási segítséget nyújthat. A Xiaomi robotporszívó kitűnő döntés lehet nagyobb alapterületű egybenyitott terekkel rendelkező ingatlanokban. Teljesen önállóan végzi a feladatát.

Speciális, kerek formájának hála, fürgén és könnyedén mozog. Kicsi és lapos, ebből kifolyólag a szűkebb helyekre való bejutás sem okoz különösebb problémát. Rengeteg időt képes megspórolni a tulajdonosának, ami igencsak lényeges szempont a mai világban. A gép érzékeli, ha valamilyen akadályba ütközik és azonnal új útvonalat tervez. A Xiaomi robotporszívó navigációját gyenge fényviszonyok esetén, optikai segédszenzorok segítik. A kiválasztásánál érdemes figyelni arra, hogy 2000 Pa szívóerőnél erősebb modellt vásároljon, hiszen a szőnyegek csak így lesznek makulátlanul tiszták.

A beüzemelését követően azonnal nekilát feltérképezni a lakást. Faltól-falig, bútortól-bútorig halad, amíg pontosan meg nem határozza, hogy mekkora a takarítandó terület mérete. A Xiaomi robotporszívó garanciával szerezhető be a szaküzletekből.