A vízteres kandallóbetét kiváló hatásfokkal működik

A Technical vállalat saját fejlesztésű és gyártású kandallókat, de ezek kellékeit is forgalmazza, úgy a kandallos.hu webáruházban, mint a budapesti bemutatóteremben, ahol ezek a termékek működés közben is megtekinthetőek. Az egyik leggyakrabban keresett árucikk a Pan Aqua vízteres kandallóbetét, ami az elérhető legmagasabb TÜV minősítéssel büszkélkedhet.

Hatásfoka meghaladja a 80 százalékot. A zárt égésterű kandalló amellett, hogy kiválóan fűt, hangulatossá teszi a lakást is. Az egyes modellek teljesítménye 15 W és 40 W között alakul, a kisebbek természetesen a kisebb helyiségben teljesítenek jól, nagyobb tér esetén már komolyabb vízteres kandallóbetét beépítésére van szükség.

Hosszú távú befektetés a kandalló telepítése, mivel ez egy teljes értékű fűtési megoldás, ami használható radiátoros vagy padlófűtéses rendszerekkel egyaránt. A vízteres kandallóbetét, a tűztéren kívül, egy hőcserélő rendszerrel is rendelkezik, ezért ráköthető a hálózatra is, ahol kazánként funkcionál, de azt a helyiséget is fűti, ahová telepítve lett.