A szélvédőmosó folyadék télen is használható

Hamarosan újból itt a téli időszak, amivel párhuzamosan sokan remélik, hogy az eső is visszatér. A 2022-es év többek között nagyon szárazra sikerült, aminek megvannak a maga negatív hatásai. Bár idén nyáron a szélvédőmosó folyadék nem sok szerephez jut, hiszen eső híján sáros felcsapódásokat sem kellett letisztítani, valamint még a rovarok száma is megcsappant, amelyek az üvegen kenődnek szét az éjszakai vezetés során.

Azért nem árt, ha van tartalékba némi magas minőségű szélvédőmosó folyadék. Ezen komponensnek a kimagasló tulajdonsága, hogy könnyen oldja a zsíros szennyeződéseket és antisztatikus hatással rendelkezik, ami a porosodást tudja hatékonyan gátolni. A hideg hónapokban a fagyok hatására a legtöbb nedvesség megszilárdul, de a szélvédőmosó folyadék használtál ettől felesleges tartanunk.

A gyakran magasabb alkoholkoncentrációval rendelkező összetevő még az igazán hideg napokon is garantálja a fúvókák működését és az alapos tisztítást. A szélvédőmosó folyadék ilyen formában az üvegről a jeget is feloldja, így a reggeli indulást egyszerűbbé teszi.