A stílusos és praktikus fehér köpeny

Az orvosi szektorban nemcsak a szakmai tudás magas szintű birtoklása követelt, de a szakembereknek szigorú higiéniai előírásoknak is meg kell felelniük a munkavégzés során. Az egyenruha kötelező, a fehér köpeny népszerű választás a hölgyek körében.

A gyártók ma már nemcsak a biztonságot és a kényelmet tartják szem előtt, de a fehér köpenyt viselők közérzetét is. A jó közérzet növeli a hatékonyságot. A letisztult, modern vonalakkal bíró orvosi vagy laborköpeny stílusos viselet. A pántok, patentek eleganciát kölcsönöznek a ruhadarabnak. A pamutból készült munkaruha nemcsak kényelmes és gyengéd a bőrhöz, de tartós is. Fehérítés és magas hőfokon történő mosás ellenére is sokáig megtartja a formáját.

A fehér köpeny praktikus viselet. A professzionális kidolgozottság biztosítja a maximális mozgásszabadságot és átszellőzést. Kapható környezetbarát, 100%-ban természetes biopamutból készült változatban is. Ellenáll a gyűrődésnek, baktériumtaszító, gátolja a mikroorganizmusok elszaporodását. Kiváló nedvszívó hatással bír.