A Roku gin igazi különlegesség

Elsősorban azt kell megemlíteni, hogy ez a remek ital a világhírű Suntory cég terméke. A Roku gin ízvilága rendkívül sokrétű. A hagyományos variációkkal szemben, ez a nedű kicsit krémesebb és olajosabb, szóval érdemes magában is megkóstolni.

A prémium ital 6 különböző egzotikus eredeti japán fűszert tartalmaz. Ezeket 8 klasszikus fűszerrel egészítik ki. A gyártása során négyszeres lepárlást alkalmaznak. A folyamat alatt külön párolják le a japán cseresznyefa virágát vákuumdesztillációval. A Roku gin nemcsak önmagában, hanem tonikként is fogyasztható. Manapság a bartenderek, a citrusokon kívül, számos fűszert használnak ízesítésre igény szerint. A klasszikus tonik készítéséhez csupán 6 friss gyömbérszelet szükséges.

A gyömbér enyhén csípős, ezért remek aromát kölcsönöz az italnak. A kiszerelését illetően, szép hatszögletű üvegben forgalmazzák. A Suntory céget 1899-ben alapították Oszakában. A Roku gin méltón képviseli a vállalkozást a piacon. Ha eddig még nem kóstolta, tegye meg mihamarabb!