A Resideo prémium minőségű termékeket forgalmaz

Napjainkban jelentős fejlődés észlelhető az újonnan megjelenő szolgáltatások és termékek terén, de a vállalatok szintjén is. Erre a jelenségre kiváló példa a Resideo márka, amely a Honeywell termékek mellett tűnt fel, de mára teljesen átvette a lakossági termékek forgalmazását és magasabb szintre emelte az értékesítést.

2018-ban a Resideo a hatalmas tőkével rendelkező amerikai Honeywell anyavállalatból kivált és azóta önállóan tevékenykedik. Olyan minőségi és egyben elérhető termékeket kínál, mint amilyenek az épületgépészeti szerelvények, a biztonsági eszközök, a kazán alkatrészek, a ventilátorok, a párásítók és a termosztátok. A cég hitvallása, hogy az egyik legnagyobb befektetés az ember életében az otthon megteremtése.

Ennek megfelelően a vállalkozás célja az, hogy a jövőt, azaz az egyedi okos rendszereket bevezesse a hétköznapokba és megkönnyítse, valamint költséghatékonnyá tegye egy lakás vagy egy ház fenntartását. A Resideo Magyarországon is jelen van, itt is nagy hangsúlyt fektet az automatizálásra és az energiaköltségek leszorítására.