A reflexiós zónákkal rendelkező vésőszár

Faláttörés, betonvésés és vakolatbontás során nem elég, ha a megfelelő szerszámmal rendelkezik a szaki. Kötelező a vésőszár is, amivel gyorsan, szakszerűen és biztonságosan lehet dolgozni, garantálva a kiváló végeredményt. Teljesen mindegy, hogy valakinek a legerősebb vésőgépe van, esetleg egy kisebb, úgymond otthoni masinája, a megfelelő szár nélkül nem lehet profi módon haladni.
Hol kaphatók ezen termékek? Az onlineszerszam.hu óriási vésőszár felhozatallal várja a vásárlókat. Itt megéri a Bosch kellékeket választani, hiszen az egyedi edzési eljárás és az optimális vésőél kialakítás járul hozzá a hosszú élettartamhoz, illetve az akadályoktól mentes munkavégzéshez.

A vésőszár RTec technológiájának tudható be azon reflexiós zónák megléte, amik képesek ütési erővé átalakítani a visszaütési energiát.
 Ennek eredményeként pedig nagyobb lesz a lemunkálási teljesítmény, főleg a hagyományos vésőszár modellekhez viszonyítva.
Jó választásnak bizonyulnak sok esetben a  csavart önélező él kialakítású hegyes vésőszár változatok, amik használat közben jobban tartják az alakjukat, ezzel biztosítva az elakadás mentes munkavégzést nagyobb lemunkálás mellett.

Bosch webshop: PSM 160A multicsiszoló

A munkájuk során a szakemberek, de főleg az asztalosok, számos fa felületet kell csiszoljanak. Pontosan tisztában van ezzel a Bosch webshop, így azokat a termékeket kínálja, amik a csiszolási feladatokat sokkal könnyebbé teszik. Remek választás lehet a PSM 160A szerszám, amivel szinte bármit lehet csiszolni.
Felületek, sarkok és élek esetében egyaránt lehet számítani erre. Az ergonomikus fogantyúnak hála igazán egyszerűen kezelhető és irányítható a masina. Egy erőteljes sarokcsiszoló ez, ami polírozáshoz is remekül beválik, nehezen hozzáférhető helyeken és kis felületeken is.
Minden asztalos tisztán fog dolgozni majd a Bosch webshop gépével, hála a microszűrő-rendszernek. A beépített porszívó a koszt direkt a masinához mellékelt mikroszűrő-dobozba szívja. A modernségét igazolja a kétrészes csiszolótalp kialakítás. A csiszolópapír és a csiszolótalp deltacsúcsa könnyen eltávolítható és elfordítható.