A Portwest gazdag termékpalettája

A munkavédelmi ruhák használata nemcsak ajánlott, hanem törvény által előírt kötelesség is, a munkavállalók biztonságának érdekében. A világ egyik vezető márkája a Portwest, ami a láthatósági ruhákat illeti, de az utóbbi időben egyéb munkaruhák és védőeszközök terén is gazdag termékpalettával rendelkezik.

Így a láthatósági ruházatok mellett, munkanadrágok, pulóverek, védőkesztyűk, egyszer használatos overálok, lángálló, antisztatikus maszkok, ács-állványozó zuhanásgátló készletek, munkavédelmi lábbelik, szemüvegek egyaránt felfedezhetőek a Portwest gyártó termékei között. Bármilyen munkavédelmi ruházatot vagy kiegészítőt akar vásárolni, a netpolc.hu webáruház felhozatalában biztosan megtalálja, amit keres!

Kiváló színvonalúak a Portwest árucikkei, amelyek sohasem okoznak csalódást. A honlapon termékszűrő segítségével választhatja ki a céljainak megfelelő termékeket. Típus, alapanyag, szín, díszítés, fazon, mártottság, méret, nem, védelmi képesség alapján dönthet valamelyik Portwest gyártotta árucikk mellett.